Kara yollarında yapılan onarım ve bakım çalışmalarına dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 7-8. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması sebebiyle İzmir-İstanbul yönlerinde emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

AA | Abone ol

Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 22-25. kilometreleri ile devamındaki O-21/28 yolunun 0-4. kilometreleri Tüneller mevkisinde Kırkgeçit 15. Viyadüğü'ndeki derz çalışması nedeniyle ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşaklarındaki Şekerdere Viyadüğü'nde genleşme derzi yenileme çalışmaları dolayısıyla Adana istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşıma Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Denizli-Kale-Muğla yolunun 39-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Polatlı-Haymana yolunun 2-40. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki asfalt sathi kaplama yenileme çalışması sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Malatya-Sivas devlet yolunun 60. kilometresinde Yeni Tohma Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak Eski Tohma Köprüsü'nden sağlanıyor.

Trabzon-Rize yolunun 9. kilometresinde Kaşüstü Araç Alt Geçidi, bölünmüş yolun her iki yönündeki tüp geçişlerde yapılacak elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım ve onarım çalışması sebebiyle 21.00-06.00 saatlerinde ulaşım geçit üstü bağlantı yollarından gerçekleştiriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

İnebolu-Küre-Kastamonu yolunun 27-33. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama ve Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın’a silahlı saldırı Beşiktaş, Ajax'a farklı kaybetti Fener, Avrupa serüvenine galibiyetle başladı Fahiş kira artışına karşı ‘mevzuatta değişiklik’ çağrısı Etiler’e 750 milyon dolarlık kentsel dönüşüm