Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de peş peşe depremler (Son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremleri duyuruyor. Kandilli Rasathanesi, Akdeniz'de 4.6,4.7 ve 3.8 büyüklüğünde depremler meydana geldiğini açıkladı. "Deprem mi oldu, en son deprem nerede" soruları güncel verilerle yanıt buluyor. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

Abone ol

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gerçekleşen depremleri hissedenler "deprem mi oldu" sorusunun yanıtını bulmak için son depremler listesini araştırıyor. 

Kandilli Rasathanesi, Akdeniz'de 3 deprem meydana geldiğini açıkladı. Akdeniz'de saat 21.52'de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 1.2 kilometre olarak ölçüldü.

Saat 22.34'te Girit Adası açıklarında bu kez 4.7 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Gece saatlerinde ise 3.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Her iki depremin de derinliği 5 kilometre olarak ölçüldü.

Akdeniz'de peş peşe depremler Kanada Büyükelçiliği'ne Can Dizdar atandı EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu 45 ilde uyuşturucu operasyonu: 320 gözaltı Benzin ve motorin güncel fiyatları (3 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları)