Kağıthane'de Filistinli iş adamına susturuculu silahla suikast: 1 ölü, 1’i ağır 2 yaralı

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde Filistinli olduğu öğrenilen iş adamına kişi veya kişiler tarafından susturuculu silahla saldırı düzenlendi.

Haber Merkezi | Abone ol

Kağıthane'de park halindeki bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 

Saldırıda araçta bulunan bir Filistinli susturuculu silahla vurularak hayatını kaybederken, kurşunların hedefi olan 1 Filisinli ve koruması ise yaralandı.

Hastaneye kaldırılan iş adamının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası şüpheli veya şüphelilerin olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Valilikten açıklama

Saldırıya ilişkin İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 18 Ağustos Pazar saat 22.30 sıralarında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yabancı uyruklu A.K'nin (30) hayatını kaybettiği, yabancı uyruklu arkadaşı F.M'nin ağır yaralandığı, A.K'nin koruma görevlisi E.K'nin ise ayağından yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış 1 tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunmuştur. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisi kaldırıldıkları hastanede devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Olayın failinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Borsa haftaya yükselişle başladı İzmir’de 3.5 büyüklüğünde deprem Dolar/TL'den günün ilk rakamları Firari suçlular için "Çember" operasyonu: 4 bin 491 gözaltı Üniversitelere kayıtlar bugün başlıyor