İzmir ayakkabı kış fuarına hazırlanıyor

28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 1 Temmuz'da kapılarını açacak.

Abone ol

İZMİR - İZFAŞ tarafından 1-4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ayakkabı / Kış 2010 - 28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı için geri sayım başladı.

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye ayakkabı üretiminin yüzde 40'ını gerçekleştiren İzmir, 1- 4 Temmuz 2010 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenen Ayakkabı / Kış 2010 - 28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarıyla sektörün buluşma noktası olacak.

Kış sezonu ürünlerinin sergileneceği ve profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak gerçekleşecek fuara, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileriyle çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan çok sayıda firma katılacak. Ayakkabı Kış Fuarı, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en önemli organizasyonlardan biri olacak.

İZFAŞ, Ayakkabı Kış 2010 Fuarı hazırlık çalışmaları kapsamında 41 ülkede alıcı çalışması yaptı. Irak, Azerbaycan, İran, KKTC, Kıbrıs Rum Kesimi, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Filistin, Yunanistan'dan önemli alım heyetlerinin fuar süresince İzmir'e gelmesi kesinleşti.

Kuzey Irak'tan gelecek alıcılar ise, yeni sezon siparişlerini vermek için Ayakkabı Kış Fuarı'nı bekliyor. Alım heyetlerinin ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayacak olan İZFAŞ, yurt içindeki toptancıları da fuara çekmek için çalışmalarına hız verdi. Fuara, İtalya, İran, Brezilya, Bangladeş ve İngiltere'den de firmalar katılacak.

Ayakkabı Kış Fuarı'na İzmir'in yanı sıra, Konya, Sakarya, Adana, Manisa, Bursa, Antalya, İstanbul, Ankara ve Trabzon katılacak.

Beyaz Saray: Gazze'de ateşkes görüşmelerinde çöküntü yok Mazerete bağlı öğretmen atamaları yapıldı EURO 2024'ün Almanya ekonomisine katkısı ne oldu? Libya'da petrol krizi! Petrol üretim ve ihracatı durduruldu Çelik'ten İsrail'e tepki: Her gün yeni bir provokasyona imza atıyor