İstihdam ve yatırım ortamı ele alındı

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda, istihdam ve çalışma hayatına ilişkin düzenlemeler ile yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik konular ele alındı.

Abone ol

ANKARA  – Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda (EKK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen istihdam ve çalışma hayatına ilişkin düzenlemeler ile yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik konular ele alındı.

EKK, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Başbakanlık Merkez Binada dün gerçekleştirdiği toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen istihdam ve çalışma hayatına ilişkin düzenlemeler ve yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik eylem planında yer alan hususları ele aldı. Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamaya göre her iki konuya ilişkin yasal düzenleme taslaklarının Eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasına karar verildi. Kurul, önümüzdeki dönemde yapacağı düzenli toplantılarla, gündemindeki konuları ele almaya ve yapılan çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek.

Babacan başkanlığında toplanan EKK'ya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı M. Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili bürokratlar katıldı.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı