İstanbul için yağış uyarısı

Meteoroloji tahminlerine göre bugün İstanbul'da yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yurdun genelinde ise hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece düşecek.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: 18 derece. Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İstanbul: 15 derece. Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah saatlerinde yer yer puslu.

İzmir: 20 derece. Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Adana: 23 derece. Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Antalya: 20 derece. Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri ile gece saatlerinde İl geneli hafif olmak üzere sağanak yağışlı.

Diyarbakır: 18 derece. Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak yağışlı.

RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur Hava ve enerjide yüzde 60 tasarrufla yılda 714 ton emisyon azaltacak İnşaat malzemesi endeksinde düşüş