İsrailli futbol ekibi İstanbul'da

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ilk maçında yarın akşam karşılaşacağı İsrail'in Maccabi Tel Aviv Takımı İstanbul'a geldi.

Abone ol

İSTANBUL - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında yarın akşam karşılaşacağı  İsrail'in Maccabi Tel Aviv Takımı İstanbul'a geldi.

THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gelen Maccabi Tel Aviv'in Teknik Direktörü Mordehay Iwanir, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, daha önce de Türkiye'ye geldiklerini belirterek, "Politika ile futbol birbirine karıştırılmamalı. Sahada bazı tezahüratlar olabilir ama biz buraya futbol oynamaya geldik" diye konuştu.

Bu arada, Maccabi Tel Aviv kafilesi gelmeden önce Atatürk Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Çok sayıda sivil polis havalimanında görev yaptı. Havalimanının dışında da çevik kuvvet ekipleri bulunduruldu. Güvenlik çemberi içinde otobüse binen İsrail kafilesi, polis eskortu ile havalimanından ayrıldı. Takımın ayrılışı sırasında kısa süreli yol trafiğe kapatıldı.

İnönü'de Avrupa randevusu

Fiyapı İnönü Stadı'nda 15 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşma saat  20.00'da başlayacak.Mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Karşılaşmada, Bezborodov'un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ile Viacheslav Semenov yapacak.

Bu maçla Avrupa kupalarında da 153. karşılaşmasına çıkacak siyah-beyazlı ekip, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 152 maçtan 54'ünü kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 68 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

Taraftara çağrı

Siyah-beyazlı kulüp, taraftarlarına fair-play çağrısında bulunarak, "Müsabaka öncesi ve sırasında protesto etmek, sahaya atlamak dahil birçok eylem yapılacağı şeklinde duyumlar alınmakta olup, tüm bu bilgiler gerek bizler, gerekse istanbul emniyet müdürlüğü yetkililerince izlenmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır" açıklamasında bulundu. Açıklamada, taraftarların güvenlik güçlerine yardımcı olması istenirken, fair-play ruhunun ön planda tutulmasının önemi vurgulandı.

Sevil Üstekin hayatını kaybetti İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı Bodrum'un su sorunu çözülecek mi? 1 milyar TL'lik ödenek MHP lideri Bahçeli Malazgirt mesajında CHP'ye yüklendi Bakırköy'de tır İETT otobüsünün üstüne devrildi, altı kişi yaralandı