İşçiler Türk-İş'i işgal etti

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki termik santrallerin özelleştirmesini protesto eden 80 işçi, Ankara’da bulunan Türk-İş Genel Merkezi’ni işgal etti

Abone ol

MUĞLA - Yatağan, Yeniköy ve Kemerköy termik santrali özelleştirmelerinin iptali için Türk-İş'i göreve çağıran işçiler, sendikanın genel merkezine girdi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın makam odasında gerçekleştirilen eylemde 80 kadar işçi, slogan atarak Türk-İş'i genel greve çağırdı.

Maden-İş Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin, Yatağan, Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerindeki özelleştirmeler durdurulana kadar eylemlerinin süreceğini söyledi.

İşçilerle görüşen Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, genel grev talebiyle ilgili olarak, “Yetkili sendikalarla yapacağımız toplantı sonrası yol haritamızı belirleyeceğiz" diye konuştu.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Dul ve yetim maaşı temmuz zammı belli oldu Yeni bedelli askerlik ücreti belli oldu Engellilere 'otomobilde ÖTV muafiyeti'nde resmi açıklama Üretici fiyatlarında artış hızı geriledi