İŞ'TE KOBİ ödüle doymuyor

İŞ'TE KOBİ'ye 2011 Yılının İkinci Uluslararası Ödülü "Web Marketing Association"dan.

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası'nın KOBİ'lerden hareketle ticari kesime yönelik tasarladığı İŞ'TE KOBİ (istekobi.com.tr) internet sitesi, "Web Marketing Association" tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli internet siteleri yarışmalarından biri olan "Internet Advertising Competition (IAC) 2011" yarışmasında, "Portal Kategorisi"nde en üst seviye olan "Best Portal Website" ödülüne layık görülerek, bu yılın ikinci uluslararası ödülünü kazandı.

Başvuruların seçkin bir jüri tarafından yaratıcılık, inovasyon, etkililik, tasarım, içerik ve mecra kullanımı gibi kriterler açısından değerlendirildiği yarışmada jüri üyeleri arasında Google, IBM Interactive, CNN News Group gibi önde gelen firmaların temsilcileri bulunuyor. 

Uluslararası altıncı ödülünü kazanan İŞ'TE KOBİ, farklı sektörlere odaklı yaklaşımı ve 20 bini aşkın üyesiyle kullanıcılarına güncel haber, makale ve video içeriği sunmanın yanı sıra, uzman desteği ve firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla interaktif bir danışmanlık ve bilgi paylaşım hizmeti sunuyor.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı