İş Bankası, yeniden bono ihraç ediyor

Banka, 600 milyon lira nominal değerli, 175 gün vadeli banka bonosu halka arz edecek.

Abone ol

İSTANBUL - İş Bankası, 600 milyon lira nominal değerli, 175 gün vadeli banka bonosu halka arz edecek.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, şubat, nisan ve haziran aylarında yapılan bono ve tahvil ihraçlarının yoğun talep görmesinin ardından bankanın yeniden bono ihracına hazırlandığı kaydedildi.

İş Bankası'nın bu kez gerçekleştireceği bono ihracı kapsamında 600 milyon lira nominal değerli, 175 gün vadeli banka bonosu arz edeceği belirtilerek, İş Bankası bonosunun, aynı vadeli devlet iç borçlanma senedinin getirisi üzerine yüzde 0,50 ek getiri ile ihraç edileceği, bonoda minimum satış tutarının 1.000 lira olacağı ifade edildi.

İş Bankası Bonosu satışları 27-28-29 Temmuz 2011 tarihlerinde halka arz yoluyla yapılacak. Talep toplama işlemi İş Bankası şubeleri, www.isbank.com.tr internet şubesi ve 444 02 02 no'lu  telefon şubesinden müşteri temsilcileri aracılığıyla gerçekleştirilecek. İMKB Tahvil ve Bono Piyasası'nda işlem görecek olan İş Bankası Bonosunun ikincil piyasada da alım-satımı mümkün olacak.

TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti Bakan Şimşek'ten Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama