İş Bankası Grubu'ndan Afrika'ya 1 milyon TL'lik yardım

Türkiye İş Bankası Grubu, kuraklık ve kıtlık ile sarsılan Afrika'ya Türk Kızılayı aracılığıyla 1 milyon TL tutarında yardım yapıyor.

Abone ol

İSTANBUL - Son 60 yılın en büyük kuraklığının yaşandığı ve 40 milyon insanın açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı Doğu Afrika ülkelerindeki bu durumun, çocuklar başta olmak üzere binlerce insanın yaşamını tehdit ettiğini ifade eden İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Bölgede yaşanan dramın önüne geçilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Çocuklarda dengesiz beslenmeye bağlı ölümlerin her geçen gün arttığı Afrika'ya destek vermek bir insanlık görevidir. Biz de İş Bankası Grubu olarak, her zaman olduğu gibi, görevimizi yerine getirmek üzere bölge halkına yardım eli uzatıyoruz" dedi.

Türkiye İş Bankası Grubu'nun yardımına İş Bankası'nın yanı sıra Şişecam, Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası, Anadolu Hayat Emeklilik, İş GYO, Anadolu Sigorta, İş Yatırım, İş Finansal Kiralama, Milli Reasürans, İş Girişim, İş Portföy ve Nemtaş katılıyor.

Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti