iPad, Kipa'da satılacak

iPad'lerin satışı Türkiye genelinde Kipa'nın 24 hipermarketinde gerçekleştirilecek.

Abone ol

İSTANBUL - Apple'ın ürünlerinden olan iPad, Türkiye'deki tüm Kipa mağazalarının elektronik bölümlerinde satışa sunulacak.

Kipa'dan yapılan yazılı açıklamada, 32 GB hafıza kartlı 3G özellikli iPad'lerin 2 bin 390 liradan, 64 GB 3G özellikli versiyonunun ise 2 bin 590 liradan 12 taksitle tüketicilere sunulacağı bildirildi.

iPad'lerin satışının Türkiye genelinde Kipa'nın 24 hipermarketinde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, 3G ve Wi-Fi modeli ile satılacak tüm iPad'lerin, SIM kart kullanımına imkan veren IMEI kayıtlı olduğu ve tüm ürünlerin 2 yıl garantisi bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, iPad'lerin daha çok mobil kullanım amaçlı olması ve her yerde Wi-Fi bulunmaması nedeniyle müşteri analizleri sonucunda daha çok tercih edilmesinden dolayı Wi-Fi 3G satışının yapılacağı ifade edildi.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu