Inter taraftar grubunun lideri Bellocco öldürüldü

İtalya'nın Milano kentinin futbol takımı Inter'in taraftar grubundan iki kişinin silahlı ve bıçaklı kavgasında, takımın taraftar grubunun lideri ölürken, 1 kişi de yaralandı. Olayda hayatını kaybeden kişinin aynı zamanda uluslararası organize bir suç örgütüyle bağlantısı olduğu ve ocak ayında hapishanede ölen mafya elebaşı Giulio Bellocco'nun da oğlu olduğu ifade edildi.

AA | Abone ol

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Milano'na Inter takımının taraftar gruplarından (Ultra Interisti) tribün liderlerinden Andrea Beretta (49) ile Antonio Bellocco (39) arasında bu sabah saatlerinde yaşanan tartışmanın, silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştüğü belirtildi. Kavga sırasında boğazından bıçaklanan Belocco'nun olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

İkilinin beraber göründüğü fotoğraflarda arkadaş gibi göründükleri, buna karşın kanlı biten kavganın nedeninin henüz bilinmediği bildirildi.

Bellocco bir yıldır Inter taraftar grubunun lideriydi

İkilinin beraber göründüğü fotoğraflarda arkadaş gibi göründükleri, buna karşın kanlı biten kavganın nedeninin henüz bilinmediği bildirildi.

Olayda ölen Bellocco'nun, güneydeki Reggio Calabria kenti ve çevresinde faaliyet gösteren uluslararası organize suç örgütü Ndrangheta ile bağlantısı olduğu ve ocak ayında hapishanede ölen mafya elebaşı Giulio Bellocco'nun oğlu olduğu ifade edildi. Haberlerde, Ndrangheta'dan suç kaydı da bulunan Antonio Bellocco'nun yaklaşık bir yıl önce Inter taraftar grubunun liderliğine gelmesinin bugünkü kavgaya yol açan nedenlerden biri olabileceği aktarıldı.

BİM’den katılım bankası adımı! KAP’a bildirildi TMSF’den Çankaya’da 36 odalı villa satışı Mazhar Alanson evlat acısıyla sarsıldı 2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu belli oldu