Instagram'a erişim yasağı kaldırıldı, site bir saat sonra açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya platformu Instagram'a erişim engelinin akşam saatlerinde kaldırıldığını duyurdu ancak X hesabından paylaşım yapan birçok kişi Instagram'a giremediklerini yazdı. Uygulamaya yaklaşık 1 saat boyunca erişimde zorluk yaşandı. Daha sonra platform normal işleyişine döndü.

Haber Merkezi | Abone ol

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından 2 Ağustos'ta 'katalog suçlara uymadığı' gerekçesiyle erişim engeli getirilen Instagram bugün saat 21:30 sıralarında yeniden açıldı.

BTK'nın siteye engeli kaldırdığına dair kararı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından sosyal medya hesabı X'ten paylaşıldı.

Erişim engelinin kaldırılmasıyla Instagram'a girmek isteyenler sayfaların güncellenmediği bilgisiyle karşılaştı. Birçok kişi X'te Instagram'ın açıldığının duyurulduğunu ancak halen VPN'siz giremediklerini yazdı.

X'te Instagram'a dair paylaşım yapanların kullandığı "Açılmadı" kelimesi bir anda gündemin ilk sırasına yerleşti. Erişim engelinin kaldırılmasından yaklaşık 1 saat sonra sonra siteye tam olarak giriş yapılabildi. 

Fenerbahçe Süper Lig'e üç puanla başladı Tekvandocu Nafia Kuş Aydın Olimpiyat üçüncüsü! Instagram'a erişim yasağı kaldırıldı, site bir saat sonra açıldı! Hizbullah bir kez daha İsrail ordusunu vurdu Taha Akgül bronz madalya kazandı