ING Bank'tan TSK mensuplarına özel kredi

Tüm TSK mensupları ile OYAK üyeleri 20 bin liraya kadar, yüzde 1,10 faiz oranı ile masrafsız olarak ihtiyaç kredisi alabilecekler

Abone ol

İSTANBUL - ING Bank, tüm Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve OYAK üyelerine, yeni ve çok avantajlı ihtiyaç ve taşıt kredisi kampanyası sundu.

ING Bank'tan yapılan açıklamada, kısa bir süre için geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm TSK mensupları ile OYAK üyelerinin 20 bin liraya kadar, yüzde 1,10 faiz oranı ile masrafsız olarak ihtiyaç kredisi alabilecekleri belirtildi.

TSK mensupları ve OYAK üyelerinin ayrıca yüzde 0,88'den başlayan faiz oranları ile taşıt kredisi kullanma imkanına sahip olacakları dile getirilen açıklamada, Özel İhtiyaç Kredisi Paketi'nin yüzde 1,10 faiz ve masrafsız, 12–24–36 ve 48 ay vadelerde ve 20 bin liraya kadar geçerli olacağı ifade edildi.

TSK Mensupları ve OYAK üyelerine Özel Taşıt Kredisi Paketinin, faiz oranının sıfır kilometre araçlar için 3–24 ay vadede yüzde 0,88, 25-48 ay vadede yüzde 0,94 olduğu ve 250 lira dosya masrafı ile kullandırıldığı kaydedildi.

Mazhar Alanson evlat acısıyla sarsıldı 2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu belli oldu MEB ara tatil tarihlerini açıkladı Konya’da deprem! Tedirginlik yarattı