Indesit'in Futbol Yetenekleri Yarışması başlıyor

Indesit Futbol Yetenekleri Yarışması başlıyor. Facebook üzerinden başvurulacak yarışmanın ödülü, Emirates Stadyumu'nda dört futbol efsanesinin koçluğunda maç yapmak olacak.

Abone ol

Indesit, tüm Avrupa'daki futbol yeteneklerini Indesit Futbol Yetenekleri turnuvasına davet ediyor. Bütün futbolseverlerin katılabileceği ve başvuruların facebook.com/IndesitFootball adresinden yapılabileceği turnuva, 15 Mayıs'ta Emirates Stadyumu'nda gerçekleşecek. Turnuvada, yapılacak seçmeler sonucu kazanan 64 kişi, AC Milan, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Shakhtar Donetsk takımlarının formalarıyla ve bu takımların efsane futbolcularının koçluğunda maç yapacak.

18 yaşından büyük herkes katılabilir

Başvurular 20 Şubat - 13 Nisan arasında yapılacak. Turnuva 18 yaşını aşmış bütün kadın ve erkeklere açık olacak. Yarışmaya katılmak için talents.football.indesit.com veya Facebook sayfasındaki facebook.com/IndesitFootball adresine kaydolmak yeterli olacak. Katılımcılar bu adreslere kaydolduktan sonra kendi özel profillerini oluşturarak futbol yeteneklerini en yaratıcı ve tutkulu şekilde anlatarak büyük ödülü kazanmaya çalışacak. En fazla 3 dakikalık video, jpeg formatında 1 MB'e kadar fotoğraf veya 2 bin karakteri geçmeyen bir yazıdan oluşabilecek başvurular 13 Nisan 2012'ye kadar sürecek.

Narin Güran'ın babasından vatandaşlara çağrı: Lütfen ... Sevil Üstekin hayatını kaybetti İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı Türkiye'deki siyasi parti sayısı belli oldu Almanların sonbahardaki gözdesi Antalya!