Indesit bininci mağazasını Mersin'de açtı

Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Dağ, önümüzdeki aylarda Mersin'de 3 veya 4 bayi daha açmayı planladıklarını söyledi.

Abone ol

MERSİN - Beyaz eşya üretiminde Avrupa'nın önde gelen isimleri arasında yer alan Indesit Company, Mersin'de bininci mağazasını açtı.

Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Turgay Dağ, Yenişehir ilçesindeki mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, satış ağları içerisinde geleneksel kanal olan bayilerin kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Satışlarının yüzde 90'ını bayiler aracılığıyla gerçekleştirdiklerine işaret eden Dağ, şöyle devam etti:

"Hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda geleneksel satış kanalına büyük önem veriyoruz ve sürdürülebilir büyüme için bayi teşkilatımızı daha da güçlendirecek adımlar atmayı planlıyoruz. Devamlı büyüme için kendimizi sürekli yenilemek ve pazarda fark yaratmak gerekiyor. Bunu ancak sektörün nabzını tutarak ve gelişmeleri takip ederek yapabiliriz. Bu noktada, tüketiciyle birebir ilişkide olan bayilerimize güveniyoruz ve onları her konuda destekliyoruz."

Dağ, önümüzdeki aylarda Mersin'de 3 veya 4 bayi daha açmayı planladıklarını vurgulayarak, "Mersin'deki satış hacmimiz önümüzdeki altı ay içinde yüzde 40 civarında artacak. Mersin, her geçen gün kendini yenileyen ve büyüyen bir kent. Bu yüzden bininci mağazamızın Mersin'de açılması bizim için ayrı bir önemi var" diye konuştu.

Narin Güran'ın babasından vatandaşlara çağrı: Lütfen ... Sevil Üstekin hayatını kaybetti İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı Türkiye'deki siyasi parti sayısı belli oldu Almanların sonbahardaki gözdesi Antalya!