İnce: Ağustos'ta fındık 15 lira, isteyen alır, istemeyen almaz

Fındıkta kilogram fiyatının ağustos ayında 15 liraya çıkarılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Adayı İnce, bu sorunun 6 milyon kişiyi ilgilendirdiğini belirtti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Düzce Mitingi'nde vatandaşlara seslendi. 

İnce, "ABD'deki lobi şirketlerine kaç para ödedin? O paranın içindeki şirkette Netenyahu'nun partisine üye olan var mı? Sorularım gayet açık ve net. Çünkü devlet yönetimi incelik ister. Bundan da anlamadıysan 24 Haziran'dan sonra ince eleyip sık dokuyacağız. Ha, bundan da anlamazsan, 24 Haziran'dan sonra ince ayar yapacağız" dedi.

"Ağustos'ta fındık 15 lira. İsteyen alır, istemeyen almaz" vaadinde bulunan İnce, "Kalırsa devlet alacak. Bu Türkiye'de 6 milyon insanı ilgilendiriyor. Bir köylü çocuğu olarak söz veriyorum. Orman köylüsünü, köylüyü, çiftçiyi ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Kuzey Irak'a hava harekatı: 37 hedef imha edildi Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi İş adamı Nihat Karaarslan Ankara'da silahlı saldırıya uğradı Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti