İki şirkete gayrimenkul hizmeti verme yetkisi

BDDK, Girişim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ulusal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi verdi.

Abone ol

ANKARA – BDDK, Girişim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ulusal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 2 adet şirkete "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi verilmesine ilişkin Kurul Kararı açıklandı. Buna göre Kurul, Girişim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ulusal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye, Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik kapsamına giren "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi verilmesine karar verdi.

Naci Görür'den çarpıcı uyarı: Her an deprem üretebilir E-5'te 10 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var Yalçın Sönmez hayatını kaybetti Dolar/TL'den günün ilk rakamları Ali Yerlikaya paylaştı: Tefeci çetesi çökertildi, 27 şüpheli tutuklandı