İçişleri Bakanı Yerlikaya 16 ilde IŞİD'e operasyonu duyurdu: 45 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen "Bozdoğan-48" operasyonlarında 45 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını, tek hedeflerinin, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek olduğunu vurguladı.

Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa'da IŞİD'e yönelik operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlarda 45 şüphelinin yakalandığını bildiren Yerlikaya, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale de el konulduğunu kaydetti.

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

En düşük emekli maaşına zam gelecek mi? Uzmanı umutsuz... Rakıya zam geldi: Güncel fiyatlar ne kadar oldu? AFAD ve Kandilli duyurdu: Akdeniz'de deprem Etna Yanardağı kül ve lav püskürtüyor! 16 ilde IŞİD'e operasyon: 45 gözaltı