İbrahim Tatlıses yine ameliyat olacak: 'Helallik' istedi

2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve olay sonrasında ağır ameliyatlar geçiren İbrahim Tatlıses, bir kez daha ameliyat olacak. Tatlıses'in yakınlarından helallik istediği belirtildi.

Abone ol

İbrahim Tatlıses 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulmasının ardından çok sayıda operasyon geçirmişti. Tatlıses, bir kez daha ameliyat masasına yatacak. Sanatçı İbrahim Tatlıses, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya geldi.

Tatlıses, konser nedeniyle yaşadığı heyecana dikkati çekerek, olumlu ve olumsuz her şeyin Allah'tan geldiğine inandığını ve yaşadıklarına rağmen halen mutlu olduğunu kaydetti.

Sevenlerinin konserde kendisini yalnız bırakmadığına işaret eden sanatçı, "Herkesi burada görünce, 'Ölüyor muyum?' dedim. Yarın beni ameliyata alacak hocam. Kalp kapağımı değiştirecek. Hakkınızı helal edin duanızı eksik etmeyin" diye konuştu.

Galata Kulesi çevresinde yangın Hollanda maçı sonrası gündem yaratan paylaşım İstanbul'da zam sonrası taksimetre güncelleme kuyruğu sürüyor Eleştirilmişti: Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nden kıyafet kararı Türkiye'nin doğal gaz ithalatı mayısta geriledi