”Hükümetin tepkisizliği bizi üzdü”

Yılmazlar Holding yaptığı açıklamada, İsrail'in, bir kısım alacaklarının üzerine koydurduğu tedbir kararını kaldırttığını belirtti.

Abone ol

İSTANBUL- Yılmazlar Holding, İsrail'in, bir kısım alacaklarının üzerine koydurduğu tedbir kararını kardırttı.

8 Haziran 2010 tarihinde, bir İsrail İcra Mahkemesi, Yılmazlar Holding firmasının bir kısım alacağı üzerinde 450 bin dolar ve 2.6 milyon dolarlık iki tedbir kararı koydurtmuştu.

Bugün itibariyle alınan tedbir kararına son verildiği açıkladı.

Yılmaz Holding açıklamasında “16 yıldır İsrail’de başarı ile projeler üreten firmamıza açılmış bir tek teknik dava bulunmamaktadır. Açılan bu davanın tamamen siyasi gerekçelerle açıldığı İsrail mahkemelerince de anlaşılmış olup, bu hukuk dışı durum derhal düzeltilmiştir.

Bu süreçte gerekçesi başbakanın söylemleri olan bu talihsiz davada, hükümetin tepkisizliği ise bizleri üzmüştür. Meselenin İsrail hukuk normları içerisinde hakkı ile çözülmüş olması sevindiricidir.” denildi.

Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu FB, Ferdi Kadıoğlu transferini KAP'a bildirdi Gelir İdaresi açıkladı: Yeni müdürlük 1 Eylül'de faaliyete başlıyor Borsa günü yükselişle tamamladı Narin Güran'ın babasından vatandaşlara çağrı: Lütfen ...