Garanti, tahvil ihraç edecek

2 milyar liraya kadar farklı vadelerde bono ve/veya tahvil ihracı için Genel Müdürlüğe yetki verildi.

Abone ol

İSTANBUL - Garanti Bankası A.Ş., yurt içinde 2 milyar liraya kadar farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden banka bonosu ve/veya tahvil ihracı için Genel Müdürlüğe yetki verdiğini duyurdu.

Garanti Bankası A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, yapılacak tahvil ihracı hakkında bilgi verildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, bankamızca yurt içinde 2 milyar lira tutara kadar farklı vadelerde Türk Lirası cinsinden banka bonosu ve/veya tahvil ihraç edilmesi ödenecek faiz oranı da dahil olmak üzere ihraçlarla ilgili tüm şart ve hükümlerin belirlenmesi ve söz konusu ihraçlar kapsamında, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesi kararı verilmiştir."

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor