Galatasaray 3 transferini borsaya bildirdi

Galatasaray, Yekta Kurtuluş, Stancu ve kaleci Zapata ile anlaştı.

Abone ol

İSTANBUL - Galatasaray, Kasımpaşa'dan aldığı Yekta Kurtuluş, Steaua Bükreş'in forveti Stancu ve kalecisi Zapata ile anlaştığını borsaya bildirdi.

İMKB'ye yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılı takım Yekta Kurtuluş ve Stancu ile 4.5, Robinson Zapata ile de 1.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Transferlerle ilgili Galatasaray'ın resmi sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Galatasaray Sportif AŞ, Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata, Rumen forvet oyuncusu Bogdan Stancu ve Kasımpaşa Spor Kulübü'nden Yekta Kurtuluş ile kesin anlaşmaya varmıştır. Buna göre, Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata ile 1.5 yıllığına, Steaua Bükreş takımından Rumen forvet oyuncusu Bogdan Stancu ile 4.5 yıllığına, Kasımpaşa’dan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile 4.5 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nda forma giyecek yeni oyuncularımıza başarılar dileriz."

Stancu'ya 5 milyon euro bonservis

Galatasaray Kulübü, 4,5 yıllık anlaşmaya vardığı Rumen futbolcu Bogdan Sorin Stancu için kulübü Steaua Bükreş'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den IMKB'ye yapılan açıklamada, 2010-11 sezonunun ikinci yarısından itibaren 4,5 yıllık anlaşmaya varılan Rumen oyuncu Bogdan Sorin Stancu için kulübü Steaua Bükreş'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği belirtilirken, oyuncunun alacağı ücretle ilgili de bilgi verildi.

Stancu'nun Galatasaray'dan bu sezon sonuna kadar 500 bin euro, 2011-12 sezonunda 1 milyon 100 bin euro, 2012-13 sezonunda 1 milyon 150 bin euro, 2013-14 sezonunda 1 milyon 200 bin euro ve 2014-15 sezonunda ise 1 milyon 250 bin euro alacağı belirtilirken, oyuncuya maçı başı ücret olarak da tüm sezonlarda 10 bin euro ödeneceği aktarıldı.

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu belli oldu MEB ara tatil tarihlerini açıkladı Konya’da deprem! Tedirginlik yarattı 2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı THY, bir yıl aradan sonra hisse geri alımı gerçekleştirdi