Finnet'ten yeni ürün 'Varant Expert'

Finnet, Varant piyasalarına yönelik yeni bir analiz programı hazırladı. Varant Expert'in otomatik veri aktarımıyla, seans ve gün sonu kapanışlarında, en güncel varant verilerine ulaşılabilecek.

Abone ol

İSTANBUL - Finansal araştırma ve analiz programlarının geliştirilmesinde, Türkiye'de ilklerin öncüsü olan Finnet, Varant piyasalarına yönelik yeni bir analiz programı sundu.

Türkiye'nin ilk ve tek excel tabanlı Varant Analiz Programı Varant Expert'in, sermaye piyasalarının yeni yatırım enstrümanı olan varantlara ilişkin, kapsamlı veri bankasını, excel ortamında işleyerek, analiz ve raporlamalar yapabileceği desktop bir finansal analiz programı olduğu bildirildi.

Varant Expert'in otomatik veri aktarımıyla, seans ve gün sonu kapanışlarında, en güncel varant verilerine ulaşılabilecek.

Gelişmiş analiz ve raporlama araçlarını kullanarak, beklenti ve risk tercihlerine göre yatırımcı portföyünde yer vereceği varantları daha kolay belirleyebilecek.

Excel ortamında, hazır raporlamaları kullanabilecek ve Excel Add_in özelliği ile tanımlanmış varant excel fonksiyonları yardımıyla, otomatik update olabilen özel varant raporları oluşturabilecek.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu