Finansbank'tan yeni anapara koruma amaçlı fonlar

Banka, altının Amerikan Doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracak

Abone ol

İSTANBUL - Finansbank, altının Amerikan doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracak.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, altının yükseleceğini ya da düşeceğini düşünen yatırımcılar için altının Amerikan Doları cinsinden ons fiyatının düşüşüne ve yükselişine endeksli Anapara Korumalı 2 fon çıkaracağı belirtildi.

Fonların, vade sonuna kadar elde tutulduğu takdirde anaparayı korurken, yatırımcıların altın fiyatlarındaki olası yükselişten veya düşüşten getiri elde etmelerinin hedeflendiği kaydedildi.

Halka arzı 5-9 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 366 gün vadeli fonların, anaparanın güvence altında olduğu ortamda, yatırımcılara vadeli mevduatın üzerinde alternatif getiri fırsatı sunacağı duyuruldu.

İsrail'den Beyrut'a yeni hava saldırısı MÜSİAD'dan 4,5 trilyon dolarlık büyüme modeli Kalyon, BAE’li ortağıyla 5 yılda 5 milyar dolar yatırım yapacak "İsrafı önlemek için radikal bir değişim gerekli" Fenerbahçe - Beşiktaş Süper Kupa maçı ertelendi