Fenerbahçe, borsada da kayıp

Beşiktaş’a yenilerek şampiyonluk yolunda önemli yara alan Fenerbahçe, borsada da gol yedi! Galatasaray ise yükselişe geçti.

Abone ol


İSTANBUL – Süper Final’de heyecan fırtınası devam ederken, borsada da spor hisseleri hareketliliğini sürdürüyor.

Önceki gün Trabzonspor’un Galatasaray’dan puan almasıyla önemli bir fırsat yakalayan Fenerbahçe, önüne gelen bu şansı tepti.

Dün Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda önemli yara aldı. Galatasaray’la puan farkının 3’e çıkması yatırımcının da keyfini kaçırdı ve Fenerbahçe hisseleri borsada satış baskısına maruz kaldı. Fenerbahçe hisseleri bugün yüzde 5 değer kaybıyla 54.50 liraya indi.

Galatasaray’da yüzde 6 yükseliş

Ezeli rakibinin puan kaybetmesi Galatasaray’ın kaybolan moralini yerine getirdi. Galatasaray hisseleri de yükselişe geçti. GSRAY yüzde 6’ya yakın primle 209.50 liradan işlem görüyor.

Dün onur mücadelesi veren ve Süper Final’de ilk galibiyetini alan Beşiktaş’ın hisseleri ise yüzde 1.5 artışla 5.26 liraya çıktı.

Trabzonspor hisseleri ise saat 10:20 itibariyle yüzde 0.44 kayıpla 11.10 liradan işlem görüyor.

BOTAŞ Genel Müdürlüğü'ne Abdulvahit Fidan atandı Hizbullah açıkladı: Seçkin kuvvetleri vurduk EPDK yeni lisans kararlarını açıkladı Onur Akın'dan İbrahim Tatlıses'e dava 36 şehirde 500 büyük kuyumcu yakın takipte