Evinden Hint keneviri çıktı, 'Su döktüm büyüdü' dedi

Aydın'da bir evde boyları 2 metreyi bulan 2 kök Hint keneviri bulundu. Ev sahibi ise polis ilginç bir savunma yaptı. Kadın, eve yeni taşındığını belirterek "Bunlar burada ekiliydi, ben sadece su döktüm büyüdüler" dedi.

Haber Merkezi | Abone ol

Aydın'da İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kurtuluş Mahallesi'nde şüpheli bir şahsın evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği ihbarı üzerine harekete geçti.

İhbar edilen adresin bahçesi, önce drone'le havadan denetlendi. Daha sonra ekipler H.K. (42) ile S.K'nın (38) evine operasyon düzenlendi. Polis ekipleri evde ve bahçede boyları 2 metre olan 2 kök Hint keneviri ele geçirdi. 10 suç kaydı bulunan H.K. ile 2 suç kaydı bulunan S.K. gözaltına alındı.

'Su döktüm büyüdü'

Operasyon kapsamında polis ekiplerinin eve girdiği sırada ev sahibi kadın "Tanımadığınız bir ev değil burası. Ben buraya yeni geçtim, bunlar burada ekiliydi zaten. Çıktı, su döktüm bu kadar büyüdü başka bir şey de yok. Evin sahibi benim, götürebilirsiniz beni" dedi.

Hint kenevirleri köklenip toplanarak emniyete götürülürken, şüphelilerin İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!