Evden cebi aramak 6.5 kuruş

Türk Telekom "Cebi Aramanın En Ucuz Yolu" kampanyasını 'gün boyu' olarak hayata geçirdi

Abone ol

ANKARA  - Türk Telekom'da "Cebi Aramanın En Ucuz Yolu" kampanyası başladı. Kampanya kapsamında Ev Avantaj tarifelerine sahip olanlar gün boyunca GSM yönüne yapacakları aramalar için, operatör ayrımı yapmadan, tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruşa konuşabilecek. Kampanya, 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya 'gün boyu'na döndü

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan yaptığı açıklamada, "Daha önce, Şubat ayında iki hafta boyunca Evden Cebi Arama Kampanyası'yla, akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye GSM yönüne aramaların dakikasını 6,5 kuruş olarak sunmuştuk. Bu dönemde GSM yönüne aramalardaki trafiğimiz yüzde 44 arttı. Müşterilerin gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla kampanyanın kapsamını genişleterek, bu defa Ev Avantaj müşterilerimize tüm gün boyunca GSM yönüne aramaları 6,5 kuruşa yapabilme fırsatını getiriyoruz" dedi.

30 Haziran'a kadar sürecek

Ev Avantaj müşterilerinin faydalanabilecekleri ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmediğini belirten Demircan, kampanya ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getirdiklerini ifade etti.

Demircan, şöyle devam etti:

"Artık tüm aile bireylerinin GSM operatörlerinin paket bedellerini ödemek zorunda kalmadan ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arama fırsatını yakalıyor. Bu kampanyalarımızla tek arama bazında baktığımız zaman evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Türk Telekom olarak müşterilerine değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz."

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur