Erdoğan'ın onayı alındı: AK Parti'de yeni dönem başlıyor

AK Parti’de reform süreci başlıyor. Ekonomi ve hukuk alanında güven tesis edilecek adımlar yolda. Artık bürokrasi istiyor diye yasa çıkarılmayacak. Erdoğan'ın onayının alındığını ifade eden AK Parti kurmaylarına göre; bu süreçte bürokrasinin ve ittifak ortaklarının direnci ile karşılaşılabilir. Fakat partideki genel düşünce şöyle: Bunlar bizi reform adımlarından geri bırakmaz.

Abone ol

AK Parti kurmayları geçen hafta sonu yapılan Kızılcahamam istişare toplantısını değerlendirdi. Kurmaylar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının alındığı konuları şöyle açıkladı:

* Atılacak adımlar ana hatları ile belli. Ekonomi ve hukuk alanında önemli reformları göreceğiz. Özellikle bu iki başlıkta güven tesis edecek adımlar atılacak.

* Bu süreçte elbette bürokrasiden veya ittifak ortaklarımızın direnci ile karşılaşabiliriz. Tökezleyeceğimiz anlar da olabilir. Ama bütün bunlar, bizi reform adımlarından geri bırakmaz.

Türkiye gazetesinin haberine göre; AK Parti kaynakları, şunları söyledi:

* Bir düzenleme hayata geçirilirken, bunun ekonomik açıdan, hak ve özgürlükler açısından, vatandaş nezdindeki yansımasına kadar her açıdan değerlendirmesi yapılacak. Bundan sonra bürokrasi istiyor diye yasa çıkarılmayacak. Bürokrasiye değil, ülkeye ne kazandırdığına bakacağız.

İşte borsada en çok kazandıran hisseler Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak Antalya'da sahilindeki karavanlar kaldırıldı Moody's'ten Koç Holding'in kredi notuna güncelleme Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti