Erdoğan-Meloni görüşmesi: NATO'nun güney kanadı ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Zirvesi kapsamında görüştü. İtalya, iki liderin siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra NATO'nun güney kanadındaki işbirliklerini ele aldığını kaydetti.

AA | Abone ol

İtalya Başbakanlığı, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Görüşme, iki liderin, Atlantik İttifakı içinde, özellikle güney kanadına ilişkin ikili koordinasyonun güçlendirilmesi perspektifiyle zirvenin ana içeriklerini gözden geçirmelerine ve uluslararası bağlamda en güncel konuları ele almalarına olanak sağladı. Görüşmenin merkezinde, ikili siyasi, ekonomik ve ticari ilişkiler ile göç konularında işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik ortak istek de yer aldı."

Starbucks'tan 'yeniden doldur' kampanyası: İkincisi bizden Borsa günü düşüşle tamamladı Dilencinin günlük kazancı karşısında şaşıp kaldılar Galata Kulesi çevresinde yangın: Duman altında kaldı Silivri'de yangın: D-100 Edirne istikameti trafiğe kapatıldı