Erbakan'ı arkadan hançerledin

Kılıçdaroğlu grup toplantısında, Başbakan'ın 28 Şubat nedeniyle yaptığı konuşmalara cevap verdi.

Abone ol
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Yürüyen yalan makinesi" ve "Cahil adam" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Recep Tayyip Erdoğan'ı yalan makinesine bağlasalar samimi söylüyorum 24 saat öter" dedi. 
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hedefine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aldı. 
Başbakan'ın 28 Şubat nedeniyle yaptığı konuşmalara yanıt veren Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: 
"28 Şubat dolayısıyla epey konuşmuş, 28 Şubat oldu biz mağdur olduk… İnanıyor musunuz, ne dedik tam bir yalan makinesi, tam bir yalan makinesi yani 28 Şubat'ta sen mi ödedin bedeli, eğer bir mağdur arayacaksan, yüzüne karşı postmodern bir darbe yapıldıysa onun mağduru rahmetli Erbakan'dır, yüzüne karşı yapıldı sen ne yaptın, gittin Erbakan'ı arkadan hançerledin. Kalkmış ahlak dersi veriyorsun. Sen kendi liderini arkadan hançerleyen adamsın, şimdi kalkmış ben 28 Şubat'ta mağdur oldum geç onları, 28 Şubat seni başbakan yapmak için yapılan bir manevraydı. El bebek gül bebek sizi aldılar, aldılar seni hazırladılar getirdiler." 
Erbakan milliciydi
"Hakkını verelim rahmetli Erbakan milliciydi" diyen CHP Genel Başkanı, "Kendi ülkesinin çıkarlarını savunurdu, sen ise kendi ülkesinin çıkarlarını pazarlayan adamsın" diye konuştu. 
Yalan makinesine bağlasalar 24 saat öter
"Bana yalancı demiş, cahil adam ne diyeceksiniz" diyen Kılıçdaroğlu, "Ben ona yürüyen yalan makinesi diyorum" dedi. CHP Genel Başkanı, şöyle devam etti: 
"Tipik örneğini vereceğim. Ne demişti, CHP'li belediyeler yaptıkları ihalelerle PKK'ya kaynak aktarıyor demişti, çık açıkla dedim, adam gibi adamsan, namuslu adamsan çık bu belediyenin ismini açıkla, açıkladı mı, çünkü yalan söylüyor. 
İki, gensoru verdik, geldi mi, gelmez, çünkü yalancı adam, kaçmayıp ne yapacak, yalanı çıkacak. Buradan söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan'ı yalan makinesine bağlasalar samimi söylüyorum 24 saat öter."
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması Türk Lirası reel anlamda yaklaşık son 3 yılın zirvesinde Erdoğan, Hollanda maçı için Almanya'ya gidecek Berlin Büyükelçisi, Almanya Dışişleri'ne çağrıldı Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı azaldı