El Cezire, Cine5 vizesini aldı

Rekabet Kurulu, Cine5 TV'nin Al Jazeera tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Abone ol

ANKARA - Rekabet Kurulu, Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün, Al Jazeera Türk Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Rekabet Kurulunun son toplantısında aldığı kararlar, internet sayfasında yayımlandı.

Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün, TMSF tarafından yapılan satış ihalesi sonucu Al Jazeera Turk Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. tarafından devralınması işleminin 4054 sayılı Kanun'un 7. maddesi ve 1998/4 sayılı Tebliğ kapsamında bulunduğuna, ancak aynı Tebliğde öngörülen pazar payı ve ciro eşiklerinin aşılmaması nedeniyle izne tabi olmadığına karar verildi.

Mey İçki için soruşturmaya gerek yokr

Mey İçki Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin satış noktalarını rakip ürünler hakkında yanlış bilgilendirdiği ve yerinde tüketim kanalında münhasırlık uygulamalarını devam ettirerek Rekabet Kurulu kararlarına aykırı davrandığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda, soruşturma açılmasına gerek olmadığı ve şikayetin reddi karara bağlandı.

Tüketici koruma kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu