Eğit-donat programı 1 Mart'ta başlayacak

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Suriyeli muhalifler için eğit-donat programının 1 Mart'ta başlayacağını açıkladı.

Abone ol

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programının 1 Mart itibariyle başlayacağını belirterek, "Teknik detaylar konusunda herhangi bir paylaşımda bulunamayacağım" dedi.

Sözcü Tanju Bilgiç, haftalık olağan basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Eğit-donat anlaşmasının detaylarına dair bir soruya cevap veren Bilgiç, ABD ile eğit-donat anlaşmasının imzalanmasının ardından yapılan açıklamaları hatırlatarak, "1 Mart itibariyle eğit-donatın başlayacağını söyleyebilirim. Teknik detaylar konusunda herhangi bir paylaşımda bulunamayacağım" diye konuştu. 

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı