Döşemealtı Belediyesi'ne borçları nedeniyle haciz!

Antalya'da Döşemealtı Belediyesi'nin 70 milyon liralık borcunu tahsil etmek için Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne haciz işlemi uygulandı.

Abone ol

Antalya'daki ​​​​​​​Döşemealtı Belediyesi'nin aldığı hizmet karşılığında bir firmaya 70 milyon liralık borcundan dolayı, mahkemenin kararı doğrultusunda iştiraki olduğu Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne haciz işlemi yapıldı.

Polis ekipleriyle şirket binasına giden icra memurlarının karar doğrultusunda eşya tespitinde bulunmasının ardından şirketteki demirbaş malların bir kısmı haczedildi. Haciz tutanağına işlenen mallar, şirkete yediemin bırakıldı.

'Haciz devam edecek'

Alacaklı firmanın avukatı Ersun Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin borcu nedeniyle iştiraki firmaya haciz işlemi uygulandığını, asıl borcun belediyeye ait olduğunu söyledi.

Yıldız, haciz işleminin devamı için gelecek hafta da Döşemealtı Belediyesine gideceklerini ve orada da icra memurunun takdir ettiği hacze kabul eşyaların muhafaza altına alınacağını ifade etti.

Döşemealtı Belediyesi'ne borçları nedeniyle haciz! Alpay Özalan ve Ahmet Şık'a kınama cezası Borsa haftayı düşüşle tamamladı Altın fiyatlarında yeni zirve Özel sektörün yurt dışı kredi borcu haziranda yükseldi