Dışyönder Yönetim Kurulu üyelerinden Bakan Bolat'a ziyaret

Dış ticaret alanında beş yıl önce Dr. Hakan Çınar önderliğinde kurulan Dışyönder (Dış Ticarete Yön Verenler Derneği) Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Dış ticaretin her alanında alt komiteleri ile pek çok yönden değerlendirmelerde bulunması ile öne çıkan Dışyönder, Bakan Ömer Bolat ile Orta Vadeli Ekonomi programının omurgasını oluşturan ihracat hedefli büyüme stratejileri üzerine görüş alışverişinde bulunarak, konuya ilişkin Sayın Bakan’ın değerlendirilmelerini de dinleme fırsatı buldu.

Görüşme esnasında Dışyönder Başkanı Dr. Hakan Çınar, İstanbul Tahkim A.Ş.’de (İSTAÇ) Dış Ticaret Komisyonu kurulduğunu ve Dışyönder olarak yönetimi üstlendikleri bilgisini de paylaştı.

Toplantıya Dışyönder Yönetim Kurulu Başkanı ve gazetemiz köşe yazarı Dr. Hakan Çınar, Yönetim Kurulu üyesi gazetemiz CEO’su Burcu Kösem’in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Nurdan İzgördü, Çimen Polat Akkuş, Tamer Dinçşahin, Hikmet Tanrıverdi, Çiğdem Pıtırlıoğlu, Bülent Edindik, Erkan Başboğa, Abdurrahman Özalp, Dr. Hakan Kaya, Şenol Altuntaş ve Genel Sekreter Gizem Laçin katıldı.

Dışyönder'den Bakan Bolat'a kritik ziyaret Özel ve Kılıçdaroğlu Antalya'da bir araya geldi G7 ülkelerinden İran'a balistik füze kınaması Erdoğan: Narin için her türlü adımı atacağız Real Madrid, Antalya'da genç yetenekleri yetiştirecek