'Dişimi çekmediler' diye intihar girişiminde bulundu!

Sivas'ta bir vatandaş tek katlı bir yapının çatısına çıkarak intihar etmek istediğini söyledi. Vatandaş defalarca hastaneye gelmesine rağmen dişinin çekilmemesine kızdığını dile getirdi. İkna edilen kişi çatıdan indirildi.

Abone ol

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'e defalarca giden ancak bir türlü dişini çektiremeyen 41 yaşındaki Mustafa Öz, yine hastaneye gelip dişini çektiremeyince elinde bulunan kesici aletle hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı.

Kendisini ifade edebilmek için yetkilileri çağıran Öz, emniyet ekiplerinin iki saatlik uğraşları sonucu kendisine zarar vermeden çıktığı yerden indirildi.

Tedavi edilmediğini iddia ederek kamelya üzerine çıkan Mustafa Öz, “Kurban bayramından itibaren bu hastaneye dişimi çektirmek için geliyorum. Fakat dişim doktorlar tarafından bir türlü çekilmedi. Bunu il sağlık müdürlüğüne de bildirdiğim halde ‘Doktorların inisiyatifine kalmış. İster çeker ister çekmez’ diyerek beni geçiştirdiler. Olay bundan ibaret. Ben de sinirlendim. Sesimi duyurmak için çıktım” şeklinde konuştu.

'Sürekli hastaneye geliyor ve aynı muameleyi görüyor'

Kardeşiyle kimsenin ilgilenmediğini söyleyen Murat Öz, “Kendisi randevu alıyor. Narkoz etkisini hemen göstermiyormuş. Yaklaşık iki dakika sonra doktor tekrar çağırdığında ağzının uyuşmadığını söylüyor. Doktorla orada bir münakaşa yaşıyor doktor da kendisine 'Çekmiyorum git istediğin yerde çektir' demiş. Bu olay birkaç kez tekrarlanmış. Sürekli hastaneye geliyor ve aynı muameleyi görüyor. Kimse ilgilenmiyor. Bugün yine gelip aynı şeyi yaşıyor fakat dişini bir türlü çektiremiyor. Kardeşimin bilinen bir psikolojik rahatsızlığı yok” dedi.

1 haftada 445 bin 375 sürücüye işlem yapıldı İran 'sıcak para' arıyor: 100 milyar dolar lazım! Balıkçılar sezonun ilk avından ağları dolu döndü Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti Erdoğan: Çelik Kubbe sistemi geliştireceğiz