Deprem bölgesi kar yağışlı olacak

Bölgede, öğle saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. Van gündüz 1, gece eksi 10 derece olacak.

Abone ol

ANKARA – Van'da bugün öğle saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Van bugün parçalı, çok bulutlu olacak. Bölgede, öğle saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. Hafta boyu kar yağışının devam edeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Van gündüz 1, gece eksi 10 derece olacak.

İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görülecek

Öte yandan İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığında Türkiye genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz Kıyıları, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Muğla, Antalya, Mersin, Karaman, Gaziantep, Ş.Urfa, Mardin, Batman, Şırnak, Hakkari ve Van ile akşam saatlerinden itibaren Isparta, Burdur, Konya, Ağrı, gece saatlerinde Aksaray, Kayseri, Niğde, Adana, K.Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kırklareli, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Isparta ve Burdur'un yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar, Van ve Hakkari ile Orta ve Doğu Karadeniz'in yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

E-5'te 10 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var Yalçın Sönmez hayatını kaybetti Dolar/TL'den günün ilk rakamları Ali Yerlikaya paylaştı: Tefeci çetesi çökertildi, 27 şüpheli tutuklandı İzmir açıklarında 196 düzensiz göçmen yakalandı