Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defterine "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirene kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kaleme aldı.

Haber Merkezi | Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bakanlar, askeri erkan, siyasi parti liderleri eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

"Cumhuriyet'e giden yolu ardına kadar açtık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri kaleme aldı:

"Aziz Atatürk,

Bugün ezeli ve ebedi vatanımız olan, Anadolu'daki varlığımızı perçinleyen büyük zaferin 102'nci yıldönümünü heyecan ve iftiharla kutluyoruz.

Kazandığımız bu zaferlerle şanlı tarihimizin zaferler silsilesine yeni bir halka eklerken Cumhuriyet'e giden yolu ardına kadar açtık.

Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarma hedefine adım adım yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirene kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu gurur gününde zat-ı alinizi, silah arkadaşlarınız, şehitlerimizi tekrar rahmetle yad ediyoruz."

Beştepe'de tebrikleri kabul edecek

Anıtkabir'deki resmi törenler sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de tebrikleri kabul edecek.

Selvi'den Kılıçdaroğlu yazısı: Dava CHP'de taşları yerinden oynattı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden Dilruba açıklaması Sahte burs mesajlarına dikkat! YÖK uyardı Almanya, Afgan göçmenleri sınır dışı ediyor Kırtasiye ve okul ürün tanıtımları mercek altında