Bu yıl dünyanın 15. ekonomisi olacağız

Bakan Çağlayan, AB'nin bunalımda olduğu bir dönemde Türkiye'nin demokraside, yönetim şeklinde, insan haklarında tüm dünyaya örnek olacağını söyledi.

Abone ol

MERSİN  - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin ekonomik büyümesine dikkat çekerek, "Bu yıl inşallah Hollanda'nın da önüne geçip, dünyanın 15. ekonomisi olacağız" dedi.

Bakan Çağlayan, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Aşiyan Düğün Salonunda partisinin ilçe kongresine katıldı. Bugün artık milli mücadelenin farklı bir boyutunda olduklarını belirten Çağlayan, "Artık ihracatla, ticaretle, yatırımla milli mücadele yapıyoruz. 9 yıldır bunları misliyle başarılı yapıyoruz. Çünkü biz yola 'halkın hizmetkarız olacağız' diyerek çıktık" dedi. Çağlayan sözlerine şöyle devam etti:

"Aradan geçen 9 yılı dikkate aldığımızda, Türkiye nereden nereye geldi. Bu yıl inşallah Hollanda'nın da önüne geçip, dünyanın 15. ekonomisi olacağız. AB'nin büyük bir bunalıma girdiği bir ortamda, adeta dünyanın barut fıçısına döndüğü bir ortamda demokraside, yönetim şeklimizde, insan haklarımızda tüm dünyaya örnek olacağız. Ben kendimi çok mutlu addediyorum. Bu ülkede anayasanın değiştirilmesi için imza veren bir milletvekili olduğum için çok mutluyum. Bakın artık ihtilalcilerden hesap soruluyor. Milletin getirdiğini götürmeye çalışanlar birbir hesap veriyor."

Galatasaray'da 'acil' toplantı kararı! İstifalar gelebilir RTÜK'ten Tele1, Flash Haber, Kafa Radyo'ya yaptırım kararı Haluk Levent'in Narin Güran paylaşımı ses getirdi İş dünyası uygun maliyetli finansman istedi Almanya'da istihdam alarm veriyor