Bu yaz daha çok uçuracak

Sunexpress, yaz tarifelerinde, Almanya-İzmir arasındaki uçuşları, bir önceki yaza göre yüzde 22 oranında artırdı.

Abone ol

İZMİR - SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaz tarifelerinde, Alman şehirleri ile İzmir arasında düzenleyecekleri uçuşları, bir önceki yaza göre yüzde 22 oranında artırdıklarını bildirdi.

Say, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'in Avrupa'nın en büyük turizm harcaması yapan ülkelerindeki bilinirliğinin hızla arttığını, bu nedenle yaz tarifelerinde değişikliğe gittiklerini belirtti.

Hacı Say şunları kaydetti:

"SunExpress olarak yaz tarifemizde, Alman şehirleri ile İzmir arasında düzenleyeceğimiz uçuşları, bir önceki yaza göre yüzde 22 oranında artırıyoruz. Bunun yanı sıra İskandinav ülkelerinden gelen turistlerin İzmir'e olan ilgilerinin arttığını gözlemleyerek mevcut Oslo ve Stockholm seferlerinin yanı sıra Helsinki uçuşlarına da başlıyoruz. Lüksemburg'un da eklenmesiyle birlikte, İzmir'e harcama profilleri yüksek olan daha fazla sayıda turist getirebileceğiz."

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında iddianame düzenlendi Geri adım yok, küçük rötuşlar masada Enflasyondan arındırılmış satışlar zayıf kaldı, ikinci 500’ün performansı düştü Makine üreticileri, vize sorununa çözüm istiyor Alman Master Builders MBT Tech'in % 51'ini aldı