BOTAŞ ihalesine en düşük teklif Teknoçağ'dan

BOTAŞ'ın "EMT ölçüm sistemlerinin yenilenmesi" ihalesine Teknoçağ Isı 2 milyon 499 bin dolarla en düşük teklifi veren şirket oldu.

Abone ol
ANKARA - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) "EMT ölçüm sistemlerinin yenilenmesi" ihalesinde en düşük teklifi 2 milyon 499 bin dolarla Teknoçağ Isı Sistemleri verdi.
BOTAŞ Genel Müdürlüğünün Nezihi Berkkam Konferans Salonunda yapılan ihaleye üç firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 107 bin 955,34 Euro olarak tespit edilen "EMT Ölçüm Sistemlerinin Yenilenmesi Projesi İşi" ihalesinde, Teknoçağ Isı Sistemleri Tic. Ldt. Şti 2 milyon 499 bin dolar, Mega Ltd. Şti. - Öztürk İnşaat İş Ortaklığı 1 milyon 933 bin Euro, Teknokon Makine İmalat ve Montaj AŞ ise 3 milyon 515 bin 532 dolar fiyat verdi.
Değerlendirme aşamasında olan ihalenin sonucu BOTAŞ tarafından açıklanacak.
Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti Öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihi belli oldu TBMM'de 3 partinin grup önerileri kabul edilmedi Borsa günü 2,26 puanlık yükselişle tamamladı