BJK Plaza'da korkutan yangın

Beşiktaş'taki Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulunan BJK Plaza'daki Al Jamal ve Beyrut isimli 2 kafeteryada çıkan yangın korkuttu.

Abone ol
İSTANBUL - Beşiktaş Akaretler Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulunan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Plaza'daki 2 kafeteryada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Beşiktaş itfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kalınca takviye olarak Şişli, Beyoğlu ve İstinye itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.
Zaman zaman küçük çaplı patlamaların olduğu yangın, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından diğer katlara sıçramadan söndürüldü.
Yangının meydana geldiği 2 kafeteryada büyük çapta maddi hasar oluştu.
Olay yerine gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, itfaiye ve polis yetkililerinden yangın hakkında bilgi aldıktan sonra ayrıldı.
Öte yandan Sultangazi Zübeydehanım Mahallesi 1430. Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst katlarda mahsur kalan 7 kişiyi merdiven aracıyla binadan tahliye etti.
Dumandan hafif şekilde etkilenenlere, olay yerine gelen ambulanslarda müdahale edildi.
Yangını söndüren itfaiye ekipleri, daha sonra da duman tahliyesi yaptı.
Bombalı saldırı faili Rus terörist Bodrum'da yakalandı THY’den tatilcilere yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı! Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' ABD'de imalat sanayi PMI beklentilerin altında kaldı Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı