Beyaz yakalılar için kulüp kurdu

Özel sektör çalışanları, Turkcell'in Profesyoneller Kulübü ile iletişimde farklı avantajlardan yararlanabilecek.

Abone ol

İSTANBUL  - Turkcell, Türkiye'nin özel sektör çalışanlarına yönelik avantaj ve ayrıcalıklar sunan ilk kulübünü kurdu.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Profesyoneller Kulübü ile beyaz yakalıların, bundan böyle hem iletişimde avantaj yaşayacağı hem de özellikle iş sonrası yaşam kalitelerini artırabilmek için gereken koşullara "Turkcell ayrıcalığıyla" sahip olacağı belirtildi.

Açıklamada, Profesyoneller Kulübü üyelerinin iletişim ihtiyaçlarına göre konuşma, SMS ve interneti bir arada bulacakları seçeneklerin yanında, akıllı telefonlara da çok özel koşullarla sahip olabileceği, bu kapsamda, 29 liraya her yöne 300 dakika konuşma, 300 SMS ve 300 MB internet sunan "Her Şey Dahil Paket" ya da 69 liraya her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB internet sunan "Full Paket" seçeneklerinden birini tercih edebileceği, ayrıca Full Paket'ten yararlanan herkesin, Nokia C3 ya da Turkcell T10 marka akıllı telefonlardan birine 24 ay kontratla ayda 12,9 lira karşılığında sahip olabileceği bildirildi.

Söz konusu tekliflerin yanında giyimden kişisel bakıma, seyahatten uçak biletine kadar "çok özel" ve avantajlı tekliflerin yıl boyu sadece Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine sunulacağı kaydedildi.

Meclis'te kavga: Vekiller birbirine girdi CrowdStrike, küresel yazılım sorununa neden olan hatayı açıkladı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına yeniden seçildi Borsa günü düşüşle tamamladı