Beşiktaş'ta Portekiz günü

Portekizli oyuncular Simao, Fernandes ve Almeida resmi sözleşmeyi imzaladı.

Abone ol

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nün daha önce anlaşmaya vardığı üç Portekizli oyuncu Simao, Fernandes ve Almeida resmi sözleşmeyi imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve futbol komitesi üyeleri Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu'nun da hazır bulunduğu törende, Simao 2.5, Almeida da 3.5 yıllık sözleşmeyi imzaladılar.

Bir diğer Portekizli oyuncu Manuel Fernandes ile 6 aylık kiralık sözleşmesine imza attı.

Başkanın konuşmasının ardından söz alan futbolcular, Beşiktaş'a transfer oldukları için mutlu olduklarını söylediler.

Atletico Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan Simao, yeni takımı için elinden geleni yapacağını belirterek, "Taraftar ve camiaya istekli olduğumu göstereceğim. Burada olmaktan mutluyum. Beşiktaş gelişmeye açık büyük bir kulüp" dedi.

Golcü oyuncu Hugo Almeida ise en iyisini yapıp, atacağı gollerle takıma yardımcı olmak istediğini söyledi.

Kiralık olarak forma giyecek Fernandes ise Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğuna dikkat çekerek, "6 aylık süre içinde Beşiktaş'ın hedefleri için yardımcı olmaya çalışacağım. Taraftarlarıyla çok büyük bir kulüp. Şu anda gerçekçi olmamız gerekiyor. 14 puan gerideyiz. Ligin ikinci yarısında 3-4 hafta içinde alacağımız sonuçlar durumu belli eder. Zor olacak. Bu konuda yalan söyleyemeyeceğim" şeklinde konuştu.

Narin Güran'ın babasından vatandaşlara çağrı: Lütfen ... Sevil Üstekin hayatını kaybetti İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı Türkiye'deki siyasi parti sayısı belli oldu Almanların sonbahardaki gözdesi Antalya!