Bazı bakanlıklara ait atama kararları RG'de yayımlandı

Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığına Sigorta Denetleme Uzmanı Arif Hikmet Cesur atandı

Abone ol

ANKARA - Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığına Sigorta Denetleme Uzmanı Arif Hikmet Cesur, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Mahmut Tüncel atandı.

Bazı bakanlıklara ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Üyeliklerine, Bakanlık Müfettişleri Abdülkadir Yılmaz, Nihal Coşkun ve Emine Duman getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğüne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Osman İyimaya atandı.

Karabük Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Batman Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Ali Tunç; Batman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Tekirdağ Bayındırlık ve İskan Müdürü Ergin Habiboğlu; Tekirdağ Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Ordu Bayındırlık ve İskan Müdürü Yılmaz Şahin; Kütahya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Bursa Bayındırlık ve İskan Müdürü Ali Özyurt; Bursa Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Kütahya Bayındırlık ve İskan Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer; Kırklareli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Tunceli Bayındırlık ve İskan Müdürü Şevket Onhan getirildi.

Bakanlıkta ayrıca, Tunceli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Çanakkale Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Uğur Yüksel; Çankırı Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Yalova Bayındırlık ve İskan Müdürü Sebahattin Bilyay; Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Diyarbakır Bayındırlık ve İskan Müdürü Kenan Şengül; Düzce Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Bingöl Bayındırlık ve İskan Müdürü Selim Aksoy; Bingöl Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Aksaray Bayındırlık ve İskan Müdürü Muhammet Serinkaya; Uşak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, İzmir Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Ata Erpolat atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığında, Bakanlık Müşaviri Rıza Keskin ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Bakanlık Müşavirliğine Rasih Yıldırım getirildi.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Ankara İl Müdürü Mustafa İslamoğlu da başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Çevre ve Orman Bakanlığında ise, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne, Orman-Köy İlişkileri Genel Müdürü Hüseyin Karaosmanoğlu atandı. Orman-Köy İlişkileri Genel Müdürlüğüne, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç getirildi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ilısu Projesi 16. Bölge Müdürlüğüne, Van 17. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Van 17. Bölge Müdürlüğüne ise Mevlüt Pehlivan atandı.

TRT 1 frekans ayarı, şifre kaldırma, 'sinyal yok' hatası çözme... Meteor mu düştü? Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama geldi Bir rakı grubuna daha zam geldi Hastaneye kaldırılan Haluk Levent'in sağlık durumunda son durum AFAD duyurdu: Muğla'da deprem