Bayrampaşa'da kaza: 1 ölü

Bayrampaşa'da yolcu otobüsü ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi

Abone ol

İSTANBUL- Bayrampaşa'da yolcu otobüsü ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu, bir ki kişi yaşamını yitirdi

Hal-otogar bağlantı yolundan Büyük İstanbul Otogarı istikametine giden Mehmet Emin Onyıldız(33) idaresindeki 59 KF 391 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden ve aniden duran Adem D. (27) yönetimindeki 34 UA 1183 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı.

Kazada, otobüs muavini Bayram Ünal (26), araçta sıkıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Ünal'ın, yaşamını yitirdiği belirlendi. Ünal'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hafriyat kamyonu sürücüsü Adem D. ise gözaltına alındı.

Yolcular kazanın etkisiyle adeta şoka girdi

Kaza esnasında otobüste bulunan yaklaşık 20 yolcu kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yakınlarını arayan yolcular kazayı haber vererek yakınlarının merakta kalmamasını istedi. Yolcular kaza esnasında büyük panik yaşadıklarını ve kazanın bir anda olduğunu ifade ettiler.Otobüsteki görevliler ise hafriyat kamyonunun aniden durduğunu ve fren yaptığını iddia etti.

Görgü tanıkları kamyonun hatalı olduğunu iddia etti

Olay yerinde kazaya tanık olan bir ticari taksi sürücüsü kanın nasıl meydana geldiğini anlattı. Sürücü, “Otobüste kamyonda normal gidiyordu. Kamyon bir anda durdu ve birden geri gelerek iki yol arasındaki açıktan karşı şeride girmek istedi. Kaza bu esnada oldu. Hafriyat kamyonu suçluydu” dedi.Kaza nedeniyle otogar istikametindeki trafik akışı yaklaşık 1,5 saat tek şeritten verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı