Basın dünyası yasta

Van'da 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli'nin enkazından DHA muhabirleri Cem Emir ile Sebahattin Yılmaz'ın cesetleri çıkarıldı.

Abone ol

VAN - Van'a 7,2 büyüklüğündeki depremi izlemek için gelen ancak 5,6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan otelin enkazı altında kalan Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz'ın cesetlerine ulaşıldı.

Bayram Oteli'in enkazından dün saat 22.30 sıralarında Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Cem Emir'in cesedi çıkarıldı. Çalışmalarını sürdüren kurtarma ekipleri saat 04.00 sıralarında da DHA muhabiri Sebahattin Yılmaz'ın cesedine ulaştı.

Otelde kalan Cem Emir'in deprem olduğu sırada otelde haber yazmak için bulunduğu bildirildi.

Sebahattin Yılmaz'ın 23 Ekim'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde evi hasar gördüğü için eşini ve 2 çocuğunu Erzincan'daki yakınlarının yanına gönderdiği, kendisinin de daha güvenli olduğu gerekçesiyle otelde kaldığı belirtildi.

TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti İYİ Parti Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti Bakan Şimşek'ten Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama