Bahçeli: AK Parti tercihini yapmalı

MHP Genel Başkan Bahçeli, AK Parti'nin artık tercihini yapması gerektiğini belirterek, "Her türlü sonucuna katlanacağı için seçim ve takdir hakkı AKP'nindir" dedi.

Abone ol
ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin tercihini artık yapması gerektiğini belirterek, "Kimin yanında durduğunu, kiminle işbirliğini yaptığını açıklamalıdır. Ya PKK, EOAK ve ASALA zihniyetlerinin hedeflerine hizmet ederek Türk tarihinin kara bir lekesi olarak hatırlanacak ya da milletimizin hak ve varlık hukukunu savunarak gönüllerde kalıcı olacaktır" dedi.
Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "AKP'nin demokratik açılım iddiaları ve BDP'nin demokratik özerlik talepleri, aynı hedefe iki kapıdan geçme ve ulaşma kurnazlığından başka bir şey olmadığını" ileri sürdü.
"İktidarın bölücü teröre, belki de tarihinde ilk defa kazanacağı, başarı sağlayacağı umudunu verdiğini" öne süren Bahçeli, "Bölücü taleplerin, PKK görüşlerinin yeni anayasa içinde şekillenmesini sağlamak, milli kimliğimizin çökertilmesi umuduyla her türlü çaba ve çalışma gösterilmiş ve gösterilmeye de devam etmektedir" dedi.
"AKP ile BDP arasındaki var olan uyum ve eşgüdümün henüz somut bir neticeye ulaşamamıştır" ifadesini kullanan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Adalet ve Kalkınma Partisi temel tercihini artık yapmalıdır. Kimin yanında durduğunu, kiminle işbirliğini yaptığını açıklamalıdır. Ya PKK, EOAK ve ASALA zihniyetlerinin hedeflerine hizmet ederek Türk tarihinin kara bir lekesi olarak hatırlanacak, ya da milletimizin hak ve varlık hukukunu savunarak gönüllerde kalıcı olacaktır. Her türlü sonucuna katlanacağı için seçim ve takdir hakkı AKP'nindir.
Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı