Avea'dan abonesine ulaşım kolaylığı

Yeni harita uygulaması Avea abonesinin bayilerin yanında hastane, alışveriş merkezi gibi noktalara ulaşımını da kolaylaştırıyor

Abone ol

İSTANBUL - Avea aboneleri, kendilerine en yakın Avea İletişim Merkezi ve Avea bayilerine artık yeni harita uygulaması üzerinden daha kolay ulaşabilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Avea'nın, hayata geçirdiği harita uygulaması ile abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya sürdürdüğü ifade edilerek,  www.avea.com.tr üzerinden sunulan yeni uygulama ile Avea kullanıcılarının, bulundukları ildeki Avea İletişim Merkezi ve Avea bayisini harita üzerinden görebilecekleri duyuruldu.

Avea İletişim Merkezi ve Avea bayilerine daha kolay erişim sağlayan haritada, adres ve telefon bilgisinin yanı sıra civarda yer alan hastane, alışveriş merkezi, okul gibi önemli noktalar da bulunacak.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu